Ervaringen

‘Je bent nuchter en biedt rust! Je hebt me enorm geholpen mijn wensen en opties te structureren. Hierdoor ben ik gebleven en het is een wereld van verschil’. (M, marketing manager)

‘Ik zocht echt een coach die weet wat er speelt in organisaties. En dat weet jij met je “bak aan ervaring”. Je hebt me zo kunnen spiegelen met begrip voor de complexiteit van mijn situatie. Dank je wel voor je geduld.’ (J, directeur operatie)

‘Door je rustige, geduldige en begripvolle houding voelde ik me meteen serieus genomen, dat zorgde al snel voor vertrouwen. Je verstaat de kunst je bijna ongemerkt de goede richting in te helpen, waarbij ik al meer eigen regie ervoer en nu veel meer grip heb. Ik zit nu zelf aan het stuur van mijn leven en keuzes. Je jarenlange ervaring binnen HR is ook een pré.’ (S, controller)

‘Nee, ik was inderdaad nog niet toe aan een nieuwe baan. In plaats van ‘niet zeuren, snel doorgaan’ werd ik stilgezet. Heel veel oud zeer opgeruimd. Nu nieuwe wegen. Heel spannend, maar vol vertrouwen in mezelf. Dankjewel voor het inzicht. Voor je humor. Voor je duidelijkheid.’ (A, jurist)

‘Er is een wereld voor me open gegaan en dat op mijn 46e. Nu zie ik pas waarom ik steeds weer tegen muren aanliep. Ik dacht voor een leiderschapsvraag te komen en heb zoveel meer geleerd over mezelf. Mijn collega’s merken het verschil. Ik ben er blij mee.’ (A, leidinggevende zorg)

Je coacht op prettige wijze. Je vraagt veel door en neemt geen genoegen met ‘gemakkelijke’ antwoorden. Je gebruikt diverse werkvormen wat me steeds weer anders deed denken. En voelen! Vooral de opstelling met de playmobil poppetjes. Eerst grappig, al snel een eye opener. Het hele traject heeft me goed vooruit geholpen. (T, HR adviseur)