Werkwijze

Onderstaande pakketten geven een indicatie van een mogelijk coachtraject. Hierbinnen is er altijd een flexibele en maatwerk invulling, passend bij jouw vraag, leerstijl en fase.

We kijken samen wat het beste werkt om jouw coachvraag beantwoord te krijgen. Vanuit de intake ontvangen jij en/of je werkgever een offerte op maat.

Persoonlijk leiderschap loopbaan pakket

Krijg in 4 tot 6 maanden inzicht, eigen regie, rust en ruimte in je werk. Weg met stress en dreigend uitval.

*inclusief: intake, coachsessies in praktijkruimte Utrecht, materialen en oefeningen voor tussendoor, contact tussen de sessies via de app. Indien gewenst: Inzicht in de voortgang van je traject via digitale coaching monitor.

Outplacementpakket basis

Je wilt niet direct ergens inrollen, maar dit moment bewust pakken om in een compacte periode van 3 tot 6 maanden eens goed naar jezelf en je wensen te kijken.

*inclusief: intake, coachsessies in praktijkruimte Utrecht, gericht op wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik. Materialen en oefeningen voor tussendoor, contact tussen de sessies via de app. Indien gewenst: Inzicht in de voortgang van je traject via digitale coaching monitor.

Outplacement pakket uitgebreid

Het is een lange tijd geleden dat je actief gesolliciteerd hebt. Naast inzicht in jezelf, wil je inzicht in de arbeidsmarkt en actieve stappen zetten om bij werkgevers aan tafel te komen. Ook als je overweegt om als ZZP’er te starten. Voor dit traject neem je 5 tot 12 maanden de tijd.

*inclusief: intake, regelmatige 1 op 1 coachsessies in praktijk Utrecht, vinger aan de pols sessies via digitaal of telefoon. In dit traject ligt achtereenvolgens de focus op: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe kom ik daar. Je CV, brief, LinkedIn profiel en netwerk worden weer actueel en je gaat volledig voorbereid naar netwerk- en sollicitatiegesprekken.

Als dit aanspreekt, neem vooral contact met me op!